اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

عوارض اضافه کردن سبوس به آرد در نانوایی‌ها

عوارض اضافه کردن سبوس به آرد در نانوایی‌ها

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش سبوس گیری از آرد، گفت: برخی از نانوایان سبوس فله ای از کارخانجات آرد خریداری می کنند و به آرد مصرفی اضافه می کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست، زیرا ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1396ساعت انتشار : 7:1:53
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش سبوس گیری از آرد، گفت: برخی از نانوایان سبوس فله ای از کارخانجات آرد خریداری می کنند و به آرد مصرفی اضافه می کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست، زیرا ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگی های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.