اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 21 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 21 فروردين ماه 1404 ساعت: 4:26:31

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه داران در ماه رمضان

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه داران در ماه رمضان

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به هم‌زمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تأکید و توصیه کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروه‌های غذایی، از جمله پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود. به گزارش ایلنا، دکتر احمد اسماعیل‌زاده درخصوص اصول تغذیه‌ای در ایام روزه‌داری ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری در سال جاری و دید و بازدیدهای ایام عید، بسیاری از افراد احتمالاً تا سحر بیدار می‌مانند. بنابراین، وعده سحری باید به‌طور کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروه‌های غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزه‌داری تأمین شود.  

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اسفند 1403ساعت انتشار : 14:25:52