انستیتو کشاورزی سوئیس دریافته است که علت سوراخهای روی پنیر، لکههای میکروسکوپی روی یونجه بوده است و چون روش شیر گرفتن امروزه صنعتی شده و امکان وجود علوفه در زمان شیر گرفتن کمتر شده است، این سوراخها هم ناپدید شدهاند.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1395ساعت انتشار : 16:58:36انستیتو کشاورزی سوئیس دریافته است که علت سوراخهای روی پنیر، لکههای میکروسکوپی روی یونجه بوده است و چون روش شیر گرفتن امروزه صنعتی شده و امکان وجود علوفه در زمان شیر گرفتن کمتر شده است، این سوراخها هم ناپدید شدهاند.