اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 5 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 5 بهمن ماه 1403 ساعت: 0:25:34

تلاش ۲۰ ساله محققان دانشگاه تهران در تولید ۸ رقم انگور بی‌دانه حبه درشت صادراتی

تلاش ۲۰ ساله محققان دانشگاه تهران در تولید ۸ رقم انگور بی‌دانه حبه درشت صادراتی

عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان این‌که تلاش ۲۰ ساله محققان دانشگاه تهران در تولید ۸ رقم انگور بی‌دانه حبه درشت صادراتی با اسامی «پردیس»، «زرین»، «رخشا»، «الماس»، «یاقوت کبود»، «بی‌دانه سیاه»، «سروش» و «عقیق» به بار نشست، گفت: این دستاورد در نتیجه اصلاح انگور برای پیدا کردن ارقام جدید بی‌دانه درشت با کیفیت انبارمانی (قابلیت نگهداری در سردخانه) و حمل و نقل خوب حاصل شد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:1:20
عضو هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان این‌که تلاش ۲۰ ساله محققان دانشگاه تهران در تولید ۸ رقم انگور بی‌دانه حبه درشت صادراتی با اسامی «پردیس»، «زرین»، «رخشا»، «الماس»، «یاقوت کبود»، «بی‌دانه سیاه»، «سروش» و «عقیق» به بار نشست، گفت: این دستاورد در نتیجه اصلاح انگور برای پیدا کردن ارقام جدید بی‌دانه درشت با کیفیت انبارمانی (قابلیت نگهداری در سردخانه) و حمل و نقل خوب حاصل شد.