صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ پیش فروش شکر کاهش یافت، زیرا میزان نیشکر برداشت شده در برزیل به میزان بی سابقه ای افزایش یافته است.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 9:47:18صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ پیش فروش شکر کاهش یافت، زیرا میزان نیشکر برداشت شده در برزیل به میزان بی سابقه ای افزایش یافته است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، رشد بازدهی تولید نیشکر از یکسو و سودآور بودن تولید شکر به جای اتانول از محصول نیشکر، عوامل کاهنده ای برای قیمت آن بودند.بنا بر این گزارش تولید شکر برزیل در نیمه نخست آوریل 261 درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل رشد داشته است.گفتنی است نرخ پیش فروش شکر برای تحویل در ژوئیه در بورس کالایی نیویورک با 1.7 درصد کاهش به هر پوند 15.78 سنت رسید.