کرمانشاه - ایرنا- رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اهمیت تغذیه در مسافرت، گفت: تغذیه نامناسب و عدم رعایت نکات بهداشتی در مسافرت می تواند خطر ابتلا به مسمومیت را افزایش دهد و از این رو باید مسمویت را در مسافرت جدی گرفت.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 شهریور 1398ساعت انتشار : 12:0:31کرمانشاه - ایرنا- رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امینت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اهمیت تغذیه در مسافرت، گفت: تغذیه نامناسب و عدم رعایت نکات بهداشتی در مسافرت می تواند خطر ابتلا به مسمومیت را افزایش دهد و از این رو باید مسمویت را در مسافرت جدی گرفت.