اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 21:25:12

استفاده از پوست پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی با فناوری نانو

استفاده از پوست پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی با فناوری نانو

محققان علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران موفق شدند با استفاده از فناوری نانوکپسوله کردن، از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی بهره گیرند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1395ساعت انتشار : 23:57:46
محققان علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران موفق شدند با استفاده از فناوری نانوکپسوله کردن، از ترکیبات مفید موجود در پوست سبز پسته در تولید نگهدارنده طبیعی مواد غذایی بهره گیرند.