اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 8 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 22:25:49

بهترین روش طبخ غذا/ عواملی که مواد غذایی را سرطان‌زا می‌کند

بهترین روش طبخ غذا/ عواملی که مواد غذایی را سرطان‌زا می‌کند

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا با گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی تشدید می‌شود، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 اسفند 1397ساعت انتشار : 7:1:5
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا با گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی تشدید می‌شود، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.