گچساران -ایرنا - از آنجا که غلات به عنوان پر مصرف ترین دانه های خوراکی همواره با تنش های محیطی و غیر محیطی از جمله سرما و خشکی مواجه است تولید بذرهای اصلاح شده در مرکز تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر گامی مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی با توجه به اهمیت مقوله امنیت غذایی محسوب می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1397ساعت انتشار : 12:1:14گچساران -ایرنا - از آنجا که غلات به عنوان پر مصرف ترین دانه های خوراکی همواره با تنش های محیطی و غیر محیطی از جمله سرما و خشکی مواجه است تولید بذرهای اصلاح شده در مرکز تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر گامی مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی با توجه به اهمیت مقوله امنیت غذایی محسوب می شود.