اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

رشد ارجاع به مقالات مرکز تحقیقات آلرژی/استفاده از مواد غذایی سریع‌پز از عوامل افزایش آلرژی

رشد ارجاع به مقالات مرکز تحقیقات آلرژی/استفاده از مواد غذایی سریع‌پز از عوامل افزایش آلرژی

رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از رشد ۱۴ درصدی ارجاع به مقالات تولیدشده توسط اعضای این مرکز در دو سال اخیر خبر داد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 بهمن 1397ساعت انتشار : 7:1:39
رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از رشد ۱۴ درصدی ارجاع به مقالات تولیدشده توسط اعضای این مرکز در دو سال اخیر خبر داد.