تهران- ایرنا- اسراف و اتلاف مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود، بر پایه گزارش های منتشرشده به وسیله سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) در جهانی که900 میلیون تن از گرسنگی رنج میبرند، یکسوم از مواد غذایی تولید شده به وسیله انسان ها هدر میرود. این امر از زیان اقتصادی صرف فراتر است و کشورها برای اصلاح الگوی مصرف باید به فرهنگ سازی اقدام کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 خرداد 1395ساعت انتشار : 8:32:23تهران- ایرنا- اسراف و اتلاف مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود، بر پایه گزارش های منتشرشده به وسیله سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) در جهانی که900 میلیون تن از گرسنگی رنج میبرند، یکسوم از مواد غذایی تولید شده به وسیله انسان ها هدر میرود. این امر از زیان اقتصادی صرف فراتر است و کشورها برای اصلاح الگوی مصرف باید به فرهنگ سازی اقدام کنند.