اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 دى ماه 1403 ساعت: 11:25:41

میانگین خسارت بیماری‌ها در مزارع گندم کشور ۲۰ درصد است

میانگین خسارت بیماری‌ها در مزارع گندم کشور ۲۰ درصد است

عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور گفت: هم اکنون در کشور در فصل داشت گندم هستیم و آلودگی به بیماری‌های مهمی همچون زنگ زرد محصول گندم را تهدید می‌کند.  به گزارش روابط‌عمومی سازمان تات به نقل از مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، همایون کاظمی در برنامه مجله کشاورزی با اشاره به اینکه آمار سازمان جهانی غذا و کشاورزی FAO میانگین خسارت سالانه مجموع آفات، بیماری­ها و علف‌های هرز در مزارع گندم دنیا ۴۰ درصد اعلام کرده است؛ گفت: در کشورهای درحال‌توسعه از جمله کشور ما، میانگین خسارت بیماری‌ها در مزارع گندم ۲۰ درصد است که در سالهای اپیدمی بسیار بیشتر از این میزان است.  وی به شناخت درست بیماری و مدیریت اصولی آن به‌عنوان اقدامات مؤثر برای حفظ پتانسیل تولید اشاره کرد و افزود: عوامل بیماریزا به دو دسته عوامل زنده یا میکروسکوپی شامل قارچ­ها، ویروس­ها، باکتری‌ها و نماتدها و عوامل غیرزنده محیطی مانند سرمازدگی، کمبود و بیش بود عناصر غذایی تقسیم می‌شوند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 فروردین 1403ساعت انتشار : 17:0:48