
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوههای موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانترههای وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید میشود و شاید میزان کمی از آب میوههای طبیعی را با آن مخلوط میکنند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1397ساعت انتشار : 7:4:8رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوههای موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانترههای وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید میشود و شاید میزان کمی از آب میوههای طبیعی را با آن مخلوط میکنند.