اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 17 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 17 مرداد ماه 1404 ساعت: 19:25:27

وقتی کنسانتره وارداتی جای میوه را در تولید آبمیوه می‌گیرد!

وقتی کنسانتره وارداتی جای میوه را در تولید آبمیوه می‌گیرد!

رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوه‌های موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانتره‌های وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید می‌شود و شاید میزان کمی از آب میوه‌های طبیعی را با آن مخلوط می‌کنند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مهر 1397ساعت انتشار : 7:4:8
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: آبمیوه‌های موجود در بازار 100 درصد طبیعی نیست و عمدتا کنسانتره‌های وارداتی هستند، به طوری که از هر یک کیلوگرم کنسانتره حدود 60 تا 70 لیتر آب میوه تولید می‌شود و شاید میزان کمی از آب میوه‌های طبیعی را با آن مخلوط می‌کنند.