یک کارشناس بورس گفت: همان طور که در اوج نوسان منفی نگاه میان مدت و بلند مدت همیشه سرلوحه دیدگاه تحلیلگران بازار بوده در اوج روزهای مثبت هم این نگاه وجود دارد چون اساساً بازار سرمایه بازار بلند مدت و در نهایت میان مدت است.
منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 تیر 1394ساعت انتشار : 16:41:6به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سنا، مصطفی امید قائمی، مدیرعامل گروه توسعه مالی مهر آیندگان گفت: واکنش مثبت سرمایه گذاران به توافق هسته ای قابل پیش بینی بود چون توافق هسته ای شرایط شرکت ها را بهبود می بخشد اما این اثر فوری و هیجانی نیست، بنابراین سرمایه گذاران باید با احتیاط وارد بازار شوند و اگر سرمایه گذاران به آینده بازار مطمئن هستند و پولها را از بانک برای خرید سهام خارج می کنند باید نگاه میان مدت و بلند مدت داشته باشند.
وی تأکید کرد: اثرات آزاد شدن منابع، کاهش هزینه شرکت ها با رفع تحریم های بانکی و خرید ارزان تر و آسان تر محصولات پایه و اولیه و همچنین افزایش محصولات صادراتی بنگاه های اقتصادی و در جمع رفع مشکلات شرکت ها در کوتاه مدت اتفاق نمی افتد و نیاز به زمان دارد.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه خاطر نشان کرد: همانطور که در اوج نوسانات منفی نگاه میان مدت و بلند مدت همیشه سرلوحه دیدگاه تحلیلگران بازار بوده در اوج روزهای مثبت هم این نگاه وجود دارد چون اساساً بازار سرمایه بازار بلند مدت و نهایتاً میان مدت است.
عضو هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس تصریح کرد: خرید و فروش هیجانی، آفت سرمایه گذاری در بازار سرمایه است و معمولاً همان دسته از سرمایه گذاران که در روزهای منفی به صورت هیجانی فروشنده اند و صف های طویل فروش را رقم می زنند همان عده در روزهای مثبت هم اقدام به خرید با هر قیمتی و هر شرایطی می کنند و صفهای خرید تشکیل می دهند.
وی افزود: برنده واقعی در بازار سرمایه کسی است که سرمایه مازاد خود را با نگاه بلند مدت در بورس سرمایه گذاری کند تا از فراز و نشیبها در امان باشد.
امیدقائمی توصیه کرد: سهامداران سبدی از سهم های کم ریسک با بنیادی قوی را تشکیل بدهند و اثر توافقات هسته ای و رفع تحریم ها را از جوانب مختلف مثل احتمال یکسان سازی نرخ ارز، کاهش قیمت پول، افزایش صادارت و کاهش هزینه تولید بررسی کنند و سپس اقدام به انتخاب و خرید سهم کنند.
انتهای پیام/ب