تهران- ایرنا- مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: بین 30 تا 40درصد روغن مصرفی مردم در کشور پالم است، این روغن درجه بندی ندارد و در صنایع غذایی به تناسب از انواع مختلف روغن پالم استفاده می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آبان 1397ساعت انتشار : 7:1:1تهران- ایرنا- مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: بین 30 تا 40درصد روغن مصرفی مردم در کشور پالم است، این روغن درجه بندی ندارد و در صنایع غذایی به تناسب از انواع مختلف روغن پالم استفاده می شود.