شفاآنلاین:تغذیه>استاد دانشکده علوم پایه گروه بیولوژی رشت گفت: ۴۸ درصد از برنجهای متداول در بازار ایران حاوی پروموتر P۳۵S بوده و تراریخته ژنتیکی هستند، در حالی که هیچ یک از نمونههای مورد آزمایش دارای برچسب گذاری نبودند.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 اسفند 1394ساعت انتشار : 9:53:11شفاآنلاین:تغذیه>استاد دانشکده علوم پایه گروه بیولوژی رشت گفت: ۴۸ درصد از برنجهای متداول در بازار ایران حاوی پروموتر P۳۵S بوده و تراریخته ژنتیکی هستند، در حالی که هیچ یک از نمونههای مورد آزمایش دارای برچسب گذاری نبودند.