مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری میشود.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1399ساعت انتشار : 12:0:21مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری میشود.