اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 بهمن ماه 1403 ساعت: 1:25:34

دلایل محدودیت تولید محصولات تراریخته در اروپا

دلایل محدودیت تولید محصولات تراریخته در اروپا

یک استاد و پژوهشگر صنعت روغن با اعلام این که 85 درصد سویای تولیدی و 100 درصد سویای مبادله شده در بازارهای بین المللی تراریخته هستند تاکید کرد اساسا در مورد برخی محصولات نمونه غیرتراریخته وجود ندارد و محصولات کشاورزی تراریخته و فرآورده های آن از جمله روغنهای خوراکی سالهاست که با اطمینان کامل در اروپا، آمریکا و سایر کشورها مصرف می شوند

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 13:13:14
یک استاد و پژوهشگر صنعت روغن با اعلام این که 85 درصد سویای تولیدی و 100 درصد سویای مبادله شده در بازارهای بین المللی تراریخته هستند تاکید کرد اساسا در مورد برخی محصولات نمونه غیرتراریخته وجود ندارد و محصولات کشاورزی تراریخته و فرآورده های آن از جمله روغنهای خوراکی سالهاست که با اطمینان کامل در اروپا، آمریکا و سایر کشورها مصرف می شوند