اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 3 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 3 دى ماه 1403 ساعت: 0:26:39

میزان تلفات حوزه جوجه‌ریزی به حدود ۱.۲ درصد کاهش یافت

میزان تلفات حوزه جوجه‌ریزی به حدود ۱.۲ درصد کاهش یافت

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با تلاش جامعه دامپزشکی و کنترل‌های بهداشتی سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شد و میزان تلفات به حدود ۱.۲ درصد کاهش یافت.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 مهر 1403ساعت انتشار : 17:1:19
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با تلاش جامعه دامپزشکی و کنترل‌های بهداشتی سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شد و میزان تلفات به حدود ۱.۲ درصد کاهش یافت.