در حالی که روغن سویا اصلاح شده به لحاظ ژنتیکی (GM) در مقایسه با روغن سویا عادی، کمتر موجب چاقی و ایجاد مقاومت انسولین میشود، اما تاثیرات آن بر دیابت و کبد چرب مشابه با روغن سویا معمولی است.
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مهر 1396ساعت انتشار : 3:53:51در حالی که روغن سویا اصلاح شده به لحاظ ژنتیکی (GM) در مقایسه با روغن سویا عادی، کمتر موجب چاقی و ایجاد مقاومت انسولین میشود، اما تاثیرات آن بر دیابت و کبد چرب مشابه با روغن سویا معمولی است.