اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

روغن، شکر و غذای سوخته احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد

روغن، شکر و غذای سوخته احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد

تهران-ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد چربی و روغن از جمله در کیک و چیپس، استفاده از نمک و مواد افزودنی در سوسیس و کالباس، مصرف زیاد مواد قندی در غذاها و نوشیدنی ها و سوخته شدن غذا احتمال بروز سرطان را بالا می برد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 بهمن 1396ساعت انتشار : 7:0:51
تهران-ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد چربی و روغن از جمله در کیک و چیپس، استفاده از نمک و مواد افزودنی در سوسیس و کالباس، مصرف زیاد مواد قندی در غذاها و نوشیدنی ها و سوخته شدن غذا احتمال بروز سرطان را بالا می برد.