اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 21:26:20

روغن، شکر و غذای سوخته احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد

روغن، شکر و غذای سوخته احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد

تهران-ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد چربی و روغن از جمله در کیک و چیپس، استفاده از نمک و مواد افزودنی در سوسیس و کالباس، مصرف زیاد مواد قندی در غذاها و نوشیدنی ها و سوخته شدن غذا احتمال بروز سرطان را بالا می برد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 بهمن 1396ساعت انتشار : 7:0:51
تهران-ایرنا- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد چربی و روغن از جمله در کیک و چیپس، استفاده از نمک و مواد افزودنی در سوسیس و کالباس، مصرف زیاد مواد قندی در غذاها و نوشیدنی ها و سوخته شدن غذا احتمال بروز سرطان را بالا می برد.