اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 دى ماه 1403 ساعت: 10:25:45

۳ راهکار برای جلوگیری از مرگ آبزیان و مرجان‌ها بر اثر کم اکسیژنی و اسیدی شدن آب محیط‌های دریایی

۳ راهکار برای جلوگیری از مرگ آبزیان و مرجان‌ها بر اثر کم اکسیژنی و اسیدی شدن آب محیط‌های دریایی

مطالعات نشان می‌دهد دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر به عنوان ۳ محیط آبی ایران درگیر پدیده کم اکسیژنی و اسیدی شدن هستند که با تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ورود فاضلاب‌های شهری و کشاورزی به محیط دریایی، می‌توان از عوارض ناشی از کم اکسیژنی که منجر به مرگ ماهیان و مرجان‌ها می‌شود، جلوگیری کرد.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 19:0:52
مطالعات نشان می‌دهد دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر به عنوان ۳ محیط آبی ایران درگیر پدیده کم اکسیژنی و اسیدی شدن هستند که با تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ورود فاضلاب‌های شهری و کشاورزی به محیط دریایی، می‌توان از عوارض ناشی از کم اکسیژنی که منجر به مرگ ماهیان و مرجان‌ها می‌شود، جلوگیری کرد.