در گام دوم اولویتهایی که در قالب سند ملی تغذیه و امنیت غذایی باید دنبال کنیم ؛ پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر ، توقف روند افزایشی اضافه وزن و چاقی، ترویج الگوی غذایی سالم با تکیه بر غذاهای بومی و سنتی و ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و آموزش جامعه در زمینه خود مراقبتی است.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:1:9در گام دوم اولویتهایی که در قالب سند ملی تغذیه و امنیت غذایی باید دنبال کنیم ؛ پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر ، توقف روند افزایشی اضافه وزن و چاقی، ترویج الگوی غذایی سالم با تکیه بر غذاهای بومی و سنتی و ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و آموزش جامعه در زمینه خود مراقبتی است.