نخستین "همایش ملی تهدیدات ایمنی و سلامت غذا در دنیای امروز" فردا 17 آذرماه سال جاری برگزار می شود.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آذر 1394ساعت انتشار : 10:52:29
نخستین "همایش ملی تهدیدات ایمنی و سلامت غذا در دنیای امروز" فردا 17 آذرماه سال جاری برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورز یایران(ایانا)، بر اساس اطلاعیه سازمان جهانی بهداشت مواد غذایی ناسالم باعث مرگو میر 2 میلیون نفر در سال میشود که بیشتر این افراد را کودکان تشکیل میدهند، حال اینکه مواد غذایی آلوده به عوامل میکروبی، شیمیایی و یا فیزیکی باعث بروز بیش از 200 نوع بیماری میشود که از اسهال تا برخی سرطانها از همین طریق به وجود میآید.
نقدی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با این موضوع به خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا) می گوید: تهدیدات جدیدی امنیت مواد غذایی را بهواسطه تغییر در شیوه تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییرات زیستمحیطی، ظهور عوامل بیماریزای جدید و مقاومت ضد میکروبی با خطر مواجه کرده است.
وی بابیان اینکه سفر و تجارت احتمال شیوع آلودگیها را افزایش میدهد، افزود: عرضه مواد غذایی در سطح جهانی لزوم توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشورها را مطرح مینماید و به همین جهت نیز در جهت بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره به صورت همیشگی و همهجا از سوی سازمان جهانی بهداشت برای سال 2015 میلادی که در واپسین ماه آن هستیم، انتخاب شد.
و شاید همین اهمیت و سیاست سازمان بهداشت جهانی برای سال 2015 میلادی بود که باعث شده تا فردا دوشنبه 17 آذر ماه سال 94 خورشیدی، به همت معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت و البته همکاری سازمان هایی مانند سازمان دامپزشکی کل کشور، نخستین "همایش ملی تهدیدات ایمنی و سلامت غذا در دنیای امروز" 17 آذرماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شود.
منوچهر دادگرنژاد، رئیس کمیته علمی نخستین همایش ملی تهدیدات ایمنی و سلامت غذا در این رابطه به خبرنگار ما گفت: این همایش توسط سازمان غذا و دارو و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاری سازمان پدافند غیر عامل، سازمان دامپزشکی و دانشگاه علوم انتظامی برگزار می شود.
دادگرنژاد در ادامه به محور های همایش اشاره کرد و افزود: ازمحور های همایش، تهدیدات حوزه غذا، شناسایی نقاط ضعف و آسیب پذیری در مقابل تهدیدات، روش های پایش، تشخیص سریع و هشدار، روش های پیشگیری و کاهش آسیب پذیری و تهدیدات امنیتی و انتظامی در حوزه غذا می توان نام برد.
رئیس کمیته علمی نخستین همایش ملی تهدیدات ایمنی و سلامت غذا در پایان گفت: این همایش امتیاز آموزشی برای کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی خواهد داشت./
خبرنگار: افسانه زعیم زاده