ارومیه - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با هدف ارتقا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در محصولات مصرفی شهروندان، اجرای روشهای جدید آزمایشگاهی به روش HPLC در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه انجام میشود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 اسفند 1395ساعت انتشار : 22:17:21ارومیه - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با هدف ارتقا کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در محصولات مصرفی شهروندان، اجرای روشهای جدید آزمایشگاهی به روش HPLC در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه انجام میشود.