اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 2 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 2 دى ماه 1403 ساعت: 3:25:12

قهوه و نوشابه ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد، اما چای خطر را کاهش میدهد!

قهوه و نوشابه ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد، اما چای خطر را کاهش میدهد!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد قهوه، نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های صنعتی می‌تواند ریسک سکته مغزی و خونریزی مغزی را افزایش دهد. با این حال، چای به‌خصوص در برخی مناطق جهان می‌تواند نقشی محافظتی در برابر سکته ایفا کند.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 مهر 1403ساعت انتشار : 17:2:53