اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 5 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 5 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 9:25:49

معاون حجتی اعلام کرد:/-کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت قرمز

افزایش ماندگاری مواد غذایی با بسته بندی نانو کامپوزیتی محققان کشور

محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با بهره‌گیری همزمان از دو نوع نانوذره رس و اکسید آهن موفق به بهبود خواص مواد پلیمری مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی شده‌اند

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مرداد 1395ساعت انتشار : 12:37:20