اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 9 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 0:26:16

۴ خاصیت مهم زردچوبه

۴ خاصیت مهم زردچوبه

زردچوبه از ادویه‌های شناخته شده و پرمصرف است که علاوه بر ویژگی طعم‌دهندگی مطلوب به مواد غذایی دارای خواص ضد التهابی نیز هست.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 دی 1397ساعت انتشار : 7:0:51
زردچوبه از ادویه‌های شناخته شده و پرمصرف است که علاوه بر ویژگی طعم‌دهندگی مطلوب به مواد غذایی دارای خواص ضد التهابی نیز هست.