مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: میانگین مجاز مصرف نمک که یکی از عوامل مؤثر در پرفشاری خون است، روزانه ۷ گرم است که این میزان در کشور ما به ۱۲ گرم میرسد.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 آبان 1394ساعت انتشار : 17:2:24مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: میانگین مجاز مصرف نمک که یکی از عوامل مؤثر در پرفشاری خون است، روزانه ۷ گرم است که این میزان در کشور ما به ۱۲ گرم میرسد.