تهران- ایرنا- کارشناس بهداشت مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آبان 1397ساعت انتشار : 7:1:16تهران- ایرنا- کارشناس بهداشت مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.