مديرکل نظارت و ارزيابی فرآورده های غذايی و آشاميدنی سازمان غذا و دارو، شرط اعطای نشان ایمنی و سلامت به صنایع غذایی را، تولید محصولات دارای ارزش غذایی بالا و فاقد افزودنی ها و مواد نگهدارنده عنوان کرد.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1394ساعت انتشار : 14:32:37مديرکل نظارت و ارزيابی فرآورده های غذايی و آشاميدنی سازمان غذا و دارو، شرط اعطای نشان ایمنی و سلامت به صنایع غذایی را، تولید محصولات دارای ارزش غذایی بالا و فاقد افزودنی ها و مواد نگهدارنده عنوان کرد.