یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود مثلاً پودر خون اضافه کنند.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 شهریور 1395ساعت انتشار : 17:2:22یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکتهای بسته بندی غیرمتعهد انجام شود مثلاً پودر خون اضافه کنند.