تهران - ایرنا - معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو از روزه داران خواست با توجه به فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان به ایمنی و فسادپذیری مواد غذایی در وعده های سحری و افطار توجه کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 خرداد 1396ساعت انتشار : 15:52:22تهران - ایرنا - معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو از روزه داران خواست با توجه به فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان به ایمنی و فسادپذیری مواد غذایی در وعده های سحری و افطار توجه کنند.