نتیجه تحقیقی ۳۰ ساله: خوردن غذاهای فوق فرآوری شده با خطر مرگ زودهنگام مرتبط است
محقق بازنشسته در موسسه کوادرام بیوساینس در بریتانیا، درست است که محققان رابطهای میان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و مرگ زودهنگام یافتهاند، اما نمیتوانند به طور قطع بگویند که مصرف این غذاها علت مرگ و میرها بوده است. محققان باید بیشتر روی اجزای مواد غذایی فوق فرآوری شده اعم از افزودنیهای غذایی، امولسیفایرها یا طعم دهندهها که ممکن است بر سلامتی تاثیر بگذارد متمرکز شوند و در مورد آن به دولتها و موسسات توصیههای لازم را ارائه دهند.
منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 19:1:9