صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نهمین مجمع عمومی و پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس «انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران» با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 8:57:19صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نهمین مجمع عمومی و پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس «انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران» با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در این جلسه پس از قرائت و تایید عملکرد هیات مدیره توسط مجمع و تصویب برنامه های پیشنهادی برای اجرا در یک سال آینده توسط هیات مدیره، انتخابات هیات مدیره جدید با معرفی کاندیداها و رأی گیری انجام شد و در پایان۱- محسن کشمیری۲- سیده لیلا سلیم بهرامی۳- عباس توکلی ۴- حسین بخشنده۵- محمد رزاقیبا کسب اکثریت آراء،به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و نسیبه مجرد و رضا قنبری به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.بنا بر این گزارش رمضان نصری با کسب اکثریت آراء بازرس اصلی و میثم نقوی بازرس علی البدل شدند.گفتنی است انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در راستای آگاهی ،دفاع و حمایت از مصرف کننده و ارتقاء دانش و توان فنی کارشناسان عضو با شعار « مصرف کننده ، تخصص ، مشارکت »، در استان مازندران فعالیت دارد.