کیش - ایرنا- مسئول بهداشت محیط کیش با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و محیطی در مراکز پخت و تهیه مواد غذایی گفت : برای عرضه این مواد به ویژه غذاهای گرم از ظروف یکبار مصرف گیاهی و آلومینیومی استفاده شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 خرداد 1396ساعت انتشار : 14:22:23کیش - ایرنا- مسئول بهداشت محیط کیش با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و محیطی در مراکز پخت و تهیه مواد غذایی گفت : برای عرضه این مواد به ویژه غذاهای گرم از ظروف یکبار مصرف گیاهی و آلومینیومی استفاده شود.