اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 15:25:12

بذرهای اصلاح شده کیفیت محصول را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد

بذرهای اصلاح شده کیفیت محصول را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد

همدان- ایرنا- مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی همدان با اشاره به فعالیت شرکت های تولید بذر در استان گفت: بذرهای اصلاح شده که در اختیار کشاورزان قرار می گیرد کیفیت محصول تولیدی را ۲۵ درصد افزایش می دهد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 دی 1402ساعت انتشار : 9:0:9