اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

ایمنی مواد غذایی در برابر کرونا

ایمنی مواد غذایی در برابر کرونا

برای خُرد کردن کردن گوشت خام و غذا‌های پخته از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنید، در فاصله بین دست زدن به مواد غذایی خام و غذایی پخته دست‌هایتان را بشویید.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 فروردین 1399ساعت انتشار : 12:1:8
برای خُرد کردن کردن گوشت خام و غذا‌های پخته از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنید، در فاصله بین دست زدن به مواد غذایی خام و غذایی پخته دست‌هایتان را بشویید.