اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 9 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 مرداد ماه 1404 ساعت: 7:25:39

۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شد

۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شد

اراک - ایرنا - رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ امسال در کشتارگاه‌های این استان تولید شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 بهمن 1399ساعت انتشار : 9:0:43
اراک - ایرنا - رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۶ میلیون و ۲۵۶ هزار کیلوگرم گوشت مرغ امسال در کشتارگاه‌های این استان تولید شد.