قم- ایرنا- رئیس مرکز بهداشت قم گفت: از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی از 12 تا 16 خردادماه جاری، کارشناسان این مرکز با انجام یک هزار و 100 نظارت بهداشتی، یک هزار و 300 کیلو مواد غذایی و آشامیدنی غیرقابل مصرف، تاریخ گذشته و یا فاسد را از سطح عرضه و مصرف خارج کردند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 خرداد 1395ساعت انتشار : 12:37:43قم- ایرنا- رئیس مرکز بهداشت قم گفت: از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی از 12 تا 16 خردادماه جاری، کارشناسان این مرکز با انجام یک هزار و 100 نظارت بهداشتی، یک هزار و 300 کیلو مواد غذایی و آشامیدنی غیرقابل مصرف، تاریخ گذشته و یا فاسد را از سطح عرضه و مصرف خارج کردند.