اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 12 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 12 دى ماه 1403 ساعت: 18:25:34

بهبود کیفیت نان نیازمند تعامل و همکاری همه فعالان حوزه آرد و نان است

بهبود کیفیت نان نیازمند تعامل و همکاری همه فعالان حوزه آرد و نان است

تبریز- ایرنا - سرپرست معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به توانمندی های صنعت غذایی استان و ظرفیت های موجود گفت: کیفیت پایین نان در این استان پذیرفته نیست و باید تلاش بیشتری در خصوص بهبود کیفیت نان صورت گیرد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 مهر 1394ساعت انتشار : 15:37:22
تبریز- ایرنا - سرپرست معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به توانمندی های صنعت غذایی استان و ظرفیت های موجود گفت: کیفیت پایین نان در این استان پذیرفته نیست و باید تلاش بیشتری در خصوص بهبود کیفیت نان صورت گیرد.