تبریز- ایرنا - سرپرست معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به توانمندی های صنعت غذایی استان و ظرفیت های موجود گفت: کیفیت پایین نان در این استان پذیرفته نیست و باید تلاش بیشتری در خصوص بهبود کیفیت نان صورت گیرد.
منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 مهر 1394ساعت انتشار : 15:37:22تبریز- ایرنا - سرپرست معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به توانمندی های صنعت غذایی استان و ظرفیت های موجود گفت: کیفیت پایین نان در این استان پذیرفته نیست و باید تلاش بیشتری در خصوص بهبود کیفیت نان صورت گیرد.