اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 دى ماه 1403 ساعت: 23:26:40

کاهش مصرف گوشت قرمز، بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد

کاهش مصرف گوشت قرمز، بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد

یک پژوهش جدید نشان داده است که کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده و گوشت قرمز غیرفرآوری‌شده می‌تواند باعث کاهش چشمگیر بیماری‌های قلبی و سرطان روده بزرگ شود. این تحقیق که توسط آکادمی جهانی کشاورزی و سیستم‌های غذایی دانشگاه ادینبورگ و دانشگاه کارولینای شمالی انجام شده، با استفاده از ابزار‌های شبیه‌سازی پیشرفته و داده‌های سلامت افراد بزرگسال در آمریکا، تأثیر مصرف گوشت بر سلامت را بررسی کرده است. نتایج این مطالعه که در نشریه پزشکی لانست منتشر شده نشان داد کاهش مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده می‌تواند طی یک دهه، منجر به کاهش ۳۵۰ هزار مورد دیابت، حدود ۹۲ هزار و پانصد مورد بیماری قلبی-عروقی و ۵۳ هزار و سیصد مورد سرطان روده بزرگ شود.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 تیر 1403ساعت انتشار : 7:1:45