مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش سبوسگیری از آرد، گفت: برخی از نانوایان سبوس فلهای از کارخانجات آرد خریداری میکنند و به آرد مصرفی اضافه میکنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست؛ چرا که ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگیهای شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 بهمن 1396ساعت انتشار : 12:0:46مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر کاهش سبوسگیری از آرد، گفت: برخی از نانوایان سبوس فلهای از کارخانجات آرد خریداری میکنند و به آرد مصرفی اضافه میکنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست؛ چرا که ممکن است به هنگام جداسازی سبوس، آلودگیهای شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.