اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 31 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 31 فروردين ماه 1404 ساعت: 14:26:0

قهرمان کشتی ایران و المپیک با عضلات ورزیده روی استیج+عکس

از مزرعه تا سفره؛ ضرورت توجه به کالای استراتژیک ایرانی

در حالی که نان همچنان اصلی‌ترین و گاه تنها منبع تغذیه میلیون‌ها ایرانی‌ است، مسیر تولید گندم تا پخت نان، پر از چالش و پیچیدگی است. از دغدغه‌های کشاورز در زمین خشک تا نگرانی‌های نانوا پشت تنور، زنجیره‌ای از تولید، تأمین و مصرف در جریان است که امنیت غذایی کشور را شکل می‌دهد. بررسی نقش گندم در امنیت غذایی، سیاست خرید تضمینی، وضعیت کشاورزان و نانوایان، تصویری روشن از نیاز به بازنگری در سیاست‌های غذایی ایران ترسیم می‌کند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 فروردین 1404ساعت انتشار : 8:25:51