اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 3:25:45

شوری خیارشور کم شد!

شوری خیارشور کم شد!

رییس انجمن افزودنی‌های خوراکی صنایع غذایی از کاهش میزان استفاده از نمک در خیارشور از سه درصد به 1.8 درصد خبر داد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 مهر 1394ساعت انتشار : 13:17:21
رییس انجمن افزودنی‌های خوراکی صنایع غذایی از کاهش میزان استفاده از نمک در خیارشور از سه درصد به 1.8 درصد خبر داد.