معاون وزیرجهادکشاورزی گفت: در چارچوب برنامههای اقتصاد مقاومتی تا افق ۱۴۰۴ تولید سالانه گوشت قرمز به یک میلیون و ۵۰ هزار تن و شیر ۱۵ میلیون تن افزایش می یابد.
منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 17:3:17معاون وزیرجهادکشاورزی گفت: در چارچوب برنامههای اقتصاد مقاومتی تا افق ۱۴۰۴ تولید سالانه گوشت قرمز به یک میلیون و ۵۰ هزار تن و شیر ۱۵ میلیون تن افزایش می یابد.