اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:35

کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف اسید چرب اُمگا ۳

کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه با مصرف اسید چرب اُمگا ۳

طبق یک تحقیق جدید، مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجب کاهش ریسک سرطان سینه در زنان در دوره یائسگی و زنان چاق می شود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اسفند 1394ساعت انتشار : 7:42:54
طبق یک تحقیق جدید، مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجب کاهش ریسک سرطان سینه در زنان در دوره یائسگی و زنان چاق می شود.