اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 10 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 21:26:20

ضرورت رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی

ضرورت رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی روزانه اهمیت دارد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1396ساعت انتشار : 12:0:47
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی روزانه اهمیت دارد.