اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 دى ماه 1403 ساعت: 11:25:31

آب که دوتا شد، خاک «شور» می‌شود

آب که دوتا شد، خاک «شور» می‌شود

در سال‌های گذشته با افزایش مصرف آب شور و ترکیب‌شدن آن با آب شیرین در حوزه کشاورزی، بسیاری از اراضی زراعی تبدیل به شوره‌زار شده‌اند. یک عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری در نشست روز جهانی خاک با اشاره به چالش‌هایی که شوری خاک برای محیط زیست ایجاد می‌کند از علل وقوع این پدیده و راه‌های مقابله با آن می‌گوید.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آذر 1400ساعت انتشار : 17:0:24
در سال‌های گذشته با افزایش مصرف آب شور و ترکیب‌شدن آن با آب شیرین در حوزه کشاورزی، بسیاری از اراضی زراعی تبدیل به شوره‌زار شده‌اند. یک عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری در نشست روز جهانی خاک با اشاره به چالش‌هایی که شوری خاک برای محیط زیست ایجاد می‌کند از علل وقوع این پدیده و راه‌های مقابله با آن می‌گوید.