۸ مواد غذایی که باید به صورت خام مصرف کنید: راهنمای سلامتی تغذیه
سیر، یک سبزی پرخاصیت از خانواده آلیوم، همانند پیاز، نه تنها دارای خواص ضدپلاکتی است بلکه به مبارزه با بیماریهای قلبی-عروقی نیز کمک میکند. با این حال، تحقیقی در سال ۲۰۰۷ نشان داد که گرمادهی به سیر – به ویژه در دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت برای مدت زمان ۶ دقیقه – میتواند خواص ضد پلاکتی آن را به طور کامل از بین ببرد.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 فروردین 1403ساعت انتشار : 14:1:35